Voltooi de Wielertrilogie

Twee jaar later dan gepland, komt de Vuelta dan eindelijk naar Nederland! De start van de Grote Ronde zal plaatsvinden in onze wielerstad Utrecht. Daarmee wordt Utrecht de enige stad ter wereld die alle grote rondes heeft mogen ontvangen. In 2010 finishte er de Giro d’Italia en in 2015 kleurde de stad geel in verband met de Grand Départ van de Tour de France. Voor alle wielerfans hebben wij goed nieuws. Je kunt namelijk ZELF alle drie de grote rondes in Utrecht fietsen! Hoe gaaf is dat?!

Schrijf je in voor één van de drie tochten en ontvang een kortingscode t.w.v. 10% die je kunt gebruiken bij je inschrijving voor de andere twee tochten. Voltooi jij de wielertrilogie? Dan krijg je een uniek collectors item van ons!

 

Classico Giro Utrecht
Datum: 22 mei 2022

Begin het wielerseizoen goed en fiets mee met de Classico Giro Utrecht. Naast drie vrije toertochten staat er ook een pelotonstocht en een graveltocht op het programma.

INSCHRIJVEN

Tour d’Utrecht
Datum: 3 juli 2022

Fiets mee door het Groene Hart! De routes voeren je door polderlandschap, pittoresque dorpen en langs rivieren en landerijen. Voor iedere racefietser is er een leuke afstand!

INSCHRIJVEN

Toerversie La Vuelta Holanda
Datum: 14 augustus 2022

Dit is natuurlijk dé toertocht van het jaar. Een week voor de profs de Vuelta gaan fietsen, heb jij de kans om het parcours zelf te verkennen! Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Inschrijven