UTRECHT

wielerkleding

Op deze pagina vind je het unieke wielertenue voor de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht. Alle wielerkleding is optioneel bij te bestellen tijdens jouw inschrijving.

Wielershirt

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht is er een speciaal wielershirt ontworpen waarop de skyline van Utrecht en de Domtoren terugkomen.

Wil jij nog een shirt nabestellen? Dat kan tot en met 28 augustus!

Bestel Hier je Shirt!

Let op: De levertijd is 6 tot 8 weken, omdat de shirts nabesteld worden bij de leverancier.

Wielerbroek

Maak je outfit compleet met de Toerversie La Vuelta Holanda wielerbroek. Ook deze is los bij te bestellen tijdens je inschrijving voor €69,95 incl. verzendkosten. De broek is gemaakt van lycra en heeft een hoge kwaliteit zeem.

Kies de juiste maat

Bekijk hier de maattabellen van Yarn Cyclingwear om te kijken welke maat voor jou geschikt is.  

LET OP: het shirt heeft een Italiaanse snit. Dit betekent dat de shirts met name in de breedte vrij smal vallen. Neem daarom (als je ook maar een beetje twijfelt) een maat groter dan je normaal gewend bent.

Op de volgende locaties is het mogelijk om een shirt van Yarn te passen:

  • Central Events kantoor, Kanaalweg 15G, 3526 KL Utrecht
  • Trek Bicycle Utrecht, Koningsweg 27, 3582 GA Utrecht
  • De Fietsenmaker, ‘t Goylaan 66a, 3525 AE Utrecht

crankjorum fietssokken

In samenwerking met Crankjorum hebben we speciaal voor de Toerversie La Vuelta Hoalanda deze vrolijke fietssokken ontworpen. De sokken van Crankjorum zijn ontwikkeld en ontworpen voor en door wielrenners, zij weten als geen ander wat een goede renner nodig heeft. Tijdens jouw inschrijving zijn deze fietssokken voor €15,- los bij te bestellen.


Handschoenen

Speciaal voor de Toerversie La Vuelta Holanda zijn er speciale handschoenen ontworpen. De Yarn Cyclingwear handschoenen hebben een gelpadding die zorgt voor een goede demping en dus extra comfort gedurende het fietsen. Deze unieke handschoenen zijn voor €25,- los bij te bestellen tijdens jouw inschrijving.