Afstanden

Fiets je eigen Vuelta!

Kies jouw favoriete afstand! Wielrenners kunnen kiezen uit een route van 85, 115 en 165 kilometer. Hierbij fiets je de eerste 20 kilometer in een peloton. Na de routesplitsing gaan de tochten verder als vrije toertochten. Recreatieve fietsers kunnen meedoen aan de RTV Utrecht 35 of 60 kilometer.

RTV Utrecht 35KM & 60KM

De recreatieve routes starten en finishen op dezelfde locatie in Utrecht als de racefietstochten. Deze twee afstanden zijn speciaal op het programma gezet voor alle wielerliefhebbers die zelf niet op de racefiets zitten. Stadsfietsers, e-bikers en handbikers zijn van harte welkom op ons Vuelta feestje!

Bekijk de 35KM Bekijk de 60KM

85KM

De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar een week later La Vuelta ook zal starten. Op deze 85 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het parcours van de twee eerste etappes van La Vuelta Holanda. Deze afstand is uitsluitend voor racefietsers en uitermate geschikt voor beginners.

Bekijk de 85KM

115KM

Ook deze route start en finisht in Utrecht. Op deze 115 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het parcours van de twee eerste etappes van La Vuelta Holanda. Deze afstand is uitsluitend voor racefietsers.

Bekijk de 115KM

165KM

Speciaal voor de fanatiekelingen onder ons hebben we ook een 165 kilometer route in het programma opgenomen. Uiteraard volgend we hierbij ook de twee eerste etappes van La Vuelta zoveel mogelijk.

Bekijk de 165KM