Afstanden

Fiets je eigen Vuelta!

35KM

Je kunt je nu al inschrijven voor de 35 kilometer-route. De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar een week later La Vuelta ook zal starten. Op deze 35 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de eerste etappes van La Vuelta Holanda.

Bekijk de 35KM

75KM

Je kunt je nu al inschrijven voor de 75 kilometer-route. De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar een week later La Vuelta ook zal starten. Op deze 75 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de eerste etappes van La Vuelta Holanda.

Bekijk de 75KM

110KM

Je kunt je nu al inschrijven voor de 110 kilometer-route. De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar een week later La Vuelta ook zal starten. Op deze 110 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de eerste etappes van La Vuelta Holanda.

Bekijk de 110KM

150KM

Je kunt je nu al inschrijven voor de 150 kilometer-route. De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar een week later La Vuelta ook zal starten. Op deze 150 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de eerste etappes van La Vuelta Holanda.

Bekijk de 150KM