VERZORGINGSPOSTEN

Onderweg zijn er op verschillende locaties verzorgingsposten, hier heb je de mogelijkheid om even uit te rusten en wat eten/drinken te pakken. Daarnaast zijn er op de verzorgingsposten ook toiletten aanwezig en een mechaniker!

verzorgingspost: adéquat

De routes van de 70 km, 100 km, 130 km en 160 km komen hier langs.
Openingstijden: 09.15 – 12.30 uur
Kilometerpunt: 43 km
Adres: Goedentijd 66B, 5131 NS Alphen

verzorgingspost: vv rfc

De routes van de 100 km, 130 km en 160 km komen hier langs.
Openingstijden: 10.00 – 14.00 uur
Kilometerpunt: 75 km
Adres: Parklaan 1a, 4941 BA Raamsdonksveer

verzorgingspost: Centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede – Groenhuysen

De routes van de 130 km en 160 km komen hier langs.
Openingstijden: 12.30 – 16.00 uur
Kilometerpunt: 116 km voor de 130 km, 141 km voor de 160 km
Adres: Pioenroos 1, 4741 JC Hoeven

verzorgingspost adéquat

Je bent welkom bij Adéquat! Bij Adéquat ben je aan het juiste adres voor duurzaam Europees hout, dat niet behandeld hoeft te worden. We staan bekend om ons grote assortiment kastanjehout. Franse schapenhekken, palen, alle denkbare houten poorten, houten (tuin)meubelen, pad- en straatverlichting en nog veel meer. Van productie tot aan de levering; we doen het allemaal zelf. Woon je in de buurt, dan kun je ook bij ons afhalen. Dan heb je je producten lekker snel en je krijgt 7 % afhaalkorting op de koop toe!

Goed om te weten en wellicht interessant om te onthouden voor een later moment, want de kans dat jullie Adéquat eerst op een andere manier leren kennen, is groot. Wij vinden het leuk om op zondag 3 september jullie eerste verzorgingspost voor de Toerversie La Vuelta Breda te zijn. Mensen die snel door willen, worden snel geholpen, maar doe je het wat rustiger aan, dan zijn wij er zelf ook om (desgewenst) wat meer over ons mooie familiebedrijf te vertellen. Maar gewoon lekker even uitrusten -bijvoorbeeld op onze bungelbank – kan natuurlijk ook!

We wensen jullie alvast een heel mooie toer toe en tot ziens bij Adéquat in Alphen!

Verzorgingspost Centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede – Groenhuysen

Kroonestede is een modern centrum voor Wonen & Zorg met 110 appartementen aan de rand van Hoeven. Van deze appartementen zijn er 88 voor zelfstandig wonende cliënten beschikbaar gesteld. De overige 22 appartementen horen bij twee groepswoningen. Kroonestede is geopend in 2006 en is een centrum voor Wonen & Zorg met mogelijkheid tot behandeling, zowel op psychogeriatrisch als somatisch gebied. Er wordt iedere dag in het restaurant ontijbt, lunch en een verse warme maaltijd geserveerd en ook is er een ruim activiteitenaanbod. Zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten en binnen en buiten activiteiten. Plus een dagbesteding die geopend is, 7 dagen per week.

Inschrijven