BREDA

35KM

Fiets je eigen Vuelta!

Naast de wielertoertochten van de Toerversie La Vuelta Holanda kun je ook kiezen uit een recreatieve tocht van 35 km. Deze fietstocht organiseren wij in samenwerking met Stichting Cycling 4 Climate.

Deze fietstocht zal in het teken staan van duurzaamheid en daarom een aantal interessante locaties aandoen. Zo kom je onder andere langs de circulaire winkel Parels, duurzame winkel Waar en Boerderij Wolfslaar (waar ze allerlei lokale producten verkopen). Tot slot kun je terecht bij IJsboerderij Heidehoeve waar je op een ijsje getrakteerd wordt alvorens je terug fietst naar het Rat Verlegh Stadion.

Bij Boerderij Wolfslaar voor de deur bevind zich een drinkwaterpunt waar je je drinkfles kan vullen. Vanwege de hitte raden wij iedereen aan voldoende te drinken.

De route start en finisht in Breda.

35KM

€ 17,50

Zaterdag 13 augustus 2022

Feestelijke start en finish

Uitgepijlde routes

Medische assistentie

Ophaalservice bij pech

Bewaakte fietsenstalling

Unieke bidon

Schrijf je in

Starttijden

Deelnemers van de 35 km kunnen kiezen tussen twee startvakken:
Startvak 1: 9:30 – 9:45 uur
Startvak 2: 9:45 – 10:00 uur

Wielerkleding

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda 2022 is speciale wielerkleding ontworpen. Ook niet-racefietsers zijn natuurlijk van harte welkom in het wielertenue mee te doen. Tijdens het inschrijfproces zijn de items daarom los bij te bestellen.

Kijk hier voor meer informatie over de wielerkleding en voor het kiezen van van de juiste maat.

Social media

Op de hoogte blijven? Volg ToerversieLaVueltaHolanda op Facebook of @toerversielavueltaholanda op Instagram voor het laatste nieuws over de toertochten.

Route