BREDA

wielerkleding

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda is speciale wielerkleding ontworpen. Fiets je 75, 110 of 150 kilometer? Dan is het unieke wielershirt inbegrepen bij jouw ticket. Dit collectors item is ook los te bestellen. Om je fietsoutfit compleet te maken, kun je een bijpassende wielerbroek en sokken bestellen.

Wielershirt

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda wordt een speciaal wielershirt ontworpen. Deze ontvang je automatisch bij je inschrijving.

Het is mogelijk om de wielerkleding te passen. Dit kan bij Louis van Dijk Fietsen en bij Schietecat Tweewielers. 

Bekijk de maattabellen om te kijken welke maat voor jou geschikt is.

LET OP: het shirt heeft een Italiaanse snit. Dit betekent dat de shirts met name in de breedte vrij smal vallen. Neem daarom (als je ook maar een beetje twijfelt) een maat groter dan je normaal gewend bent.

Wielerbroek en sokken

Het is nu ook mogelijk om een fraaie bijpassende wielerbroek te bestellen. Zo kom je helemaal in Vuelta outfit aan de start. De maten van de wielerbroeken vind je in de maattabel. Je kunt de wielerbroek bijbestellen tijdens de inschrijfprocedure. Let op, ruilen na bestelling is niet mogelijk. 

De sokken mogen uiteraard niet ontbreken. Zo kan je in een volledig Toerversie La Vuelta Holanda tenue de fiets opstappen. Bestel je wielerbroek en sokken hier

Social media

Op de hoogte blijven? Volg ToerversieLaVueltaHolanda op Facebook of @toerversielavueltaholanda op Instagram voor het laatste nieuws over de toertochten.