BREDA

wielerkleding

Op deze pagina vind je het unieke wielertenue voor de Toerversie La Vuelta Holanda in Breda. Alle wielerkleding is optioneel bij te bestellen tijdens jouw inschrijving. 

Wielershirt

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda in Breda is er een speciaal wielershirt ontworpen waarop de skyline van Breda en de Grote kerk (Onze-Lieve-Vrouwekerk) terugkomen. Dit unieke wielershirt is, voor maar €35,- (incl. verzendkosten), te bestellen via deze link. OP=OP.

Wielerbroek

Maak je outfit compleet met de Toerversie La Vuelta Holanda wielerbroek. Ook deze is los bij te bestellen tijdens je inschrijving voor €75,- incl. verzendkosten. De broek is gemaakt van lycra en heeft een hoge kwaliteit zeem.

Kies de juiste maat

Bekijk hier de maattabellen van Yarn Cyclingwear om te kijken welke maat voor jou geschikt is. Momenteel staan er nog geen logo’s van partners op het wielershirt. 

LET OP: het shirt heeft een Italiaanse snit. Dit betekent dat de shirts met name in de breedte vrij smal vallen. Neem daarom (als je ook maar een beetje twijfelt) een maat groter dan je normaal gewend bent.

crankjorum fietssokken

In samenwerking met Crankjorum hebben we speciaal voor de Toerversie La Vuelta Hoalanda deze vrolijke fietssokken ontworpen. De sokken van Crankjorum zijn ontwikkeld en ontworpen voor en door wielrenners, zij weten als geen ander wat een goede renner nodig heeft. Tijdens jouw inschrijving zijn deze fietssokken voor €15,- los bij te bestellen.


HAndschoenen

Speciaal voor de Toerversie La Vuelta Holanda zijn er speciale handschoenen ontworpen. De Yarn Cyclingwear handschoenen hebben een gelpadding die zorgt voor een goede demping en dus extra comfort gedurende het fietsen. Deze unieke handschoenen zijn voor €25,- los bij te bestellen tijdens jouw inschrijving.