BREDA

Bedrijventeams

TOERVERSIE LA VUELTA BREDA VOOR BEDRIJVEN

Deadline aanmelden: 31 juli 2022

Toerversie La Vuelta Breda heeft een speciaal arrangement voor bedrijventeams. Dit arrangement bestaat uit onder andere een VIP-ontvangst voorafgaand aan de start en een Spaans buffet en een gezellige netwerkborrel na afloop. Als aandenken wordt een teamfoto gemaakt.

Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Deelnemers van één bedrijventeam kunnen aan verschillende afstanden deelnemen. De kosten voor het gehele pakket bedragen, ongeacht de afstand, € 85 (excl. btw) per deelnemer.

Om je als bedrijventeam in te schrijven ga je naar onze ticketshop via de knop inschrijven. Je hebt als bedrijf de keuze om een arrangement af te nemen inclusief wielershirt (€85,- excl. BTW) en een arrangement exclusief wielershirt (€70,- excl. BTW). Kies vervolgens het aantal tickets (deelnemers) in de ticketshop, mocht je dit aantal later willen aanpassen dan is dit nog mogelijk. Op het moment van inschrijven staat er ‘gratis’ bij het bedrijventeam ticket, dit komt omdat je een zakelijke factuur ontvangt. Vanuit jouw persoonlijke dashboard kan je de aangeschafte tickets toewijzen aan medewerkers van jouw bedrijf, die vervolgens hun persoonlijke gegevens aan kunnen vullen (maat wielershirt, afstand etc). Het is ook mogelijk om onze andere bijproducten als bedrijf aan te schaffen, denk hierbij aan een wielerbroek, fietssokken etc. Neem hiervoor contact met ons op per mail: info@toerversievuelta.nl.

Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail, het formulier hieronder of telefoon: 030 – 877 44 91 (ma. t/m vr. van 09:00–17:00 uur).

Volledig Hospitality pakket

€ 85,-

excl. btw

Inschrijven is niet meer mogelijk voor het bedrijvenarrangement. Uiteraard is het nog wel mogelijk om een team in te schrijven voor het individuele arrangement via deze knop.

Inschrijven

Uniek Vuelta wielershirt

Ontvangst in aparte VIP-ruimte met koffie, thee en gebak

Een buffet en bedrijvenborrel na afloop

Verzorgingsposten langs de route

Medische en technische assistentie onderweg

Teamfoto als aandenken

Servicedesk met info, startdocumenten en routebeschrijvingen

Bewaakte fietsenstalling

En nog veel meer!

€ 15,-

Korting bij een arrangement zonder shirt

Wielershirt

Route

Alle routes starten en finishen in Breda. Kijk op de pagina’s van de betreffende afstanden om de routes te bekijken.

Social media

Op de hoogte blijven? Volg ToerversieLaVueltaHolanda op Facebook of @toerversielavueltaholanda op Instagram voor het laatste nieuws over de toertochten.