Bedrijventeams

Inschrijven

HET Arrangement

Voor bedrijven die met een team willen meedoen aan de Toerversie La Vuelta Breda hebben we een speciaal arrangement opgesteld. Het arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers om de dag goed te beginnen.
  • Deelname aan een afstand naar keuze van de toertocht.
  • Bijtanken met lekker eten en drinken na de finish.
  • Optioneel bij te bestellen wielershirt voor slechts €40,00.

Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Deelnemers van één bedrijventeam kunnen aan verschillende afstanden meedoen. De kosten voor het gehele pakket bedragen, ongeacht de afstand, €115 (excl. btw) per deelnemer inclusief wielershirt. Deelname per persoon zonder afname van het wielershirt is €75 (excl. btw).

Om je als bedrijventeam in te schrijven ga je naar onze ticketshop via de knop inschrijven. Je hebt als bedrijf de keuze om een arrangement af te nemen inclusief wielershirt of een arrangement exclusief wielershirt. Kies vervolgens het aantal tickets (deelnemers) in de ticketshop, mocht je dit aantal later willen aanpassen dan is dit natuurlijk nog mogelijk. Tijdens het inschrijfproces of vanuit jouw persoonlijke dashboard kan je de aangeschafte tickets toewijzen aan medewerkers van jouw bedrijf, die vervolgens hun persoonlijke gegevens aan kunnen vullen (maat wielershirt, afstand, etc).

Groepskorting
Doe je mee in groepsverband en koop je minimaal 10 tickets (in één bestelling)? Dan ontvang je 10% korting op alle bestelde tickets! Het combineren van verschillende soorten tickets is mogelijk.

Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail of telefoon: 030 – 877 44 91 (ma. t/m vr. van 09:00–17:00 uur).

Volledig Hospitality pakket

€115-

excl. btw

€10 korting op het unieke wielershirt

Ontvangst in aparte VIP-ruimte met koffie, thee en gebak

Lekker eten en drinken na de finish

Verzorgingsposten langs de route

Medische en technische assistentie onderweg

Teamfoto als aandenken

Servicedesk met info, startdocumenten en routebeschrijvingen

Bewaakte fietsenstalling

En nog veel meer!

€40,-

Korting bij een arrangement zonder shirt

Route

Alle routes starten en finishen bij WV Breda. Kijk op de pagina routes om alles te bekijken van de verschillende afstanden.