BREDA

Bedrijventeams

TOERVERSIE LA VUELTA BREDA VOOR BEDRIJVEN

Het is niet meer mogelijk om je als bedrijventeam op te geven aangezien de toertochten zijn afgelast.

Toerversie La Vuelta Breda heeft een speciaal arrangement voor bedrijventeams. Dit arrangement bestaat onder andere uit een VIP-ontvangst voorafgaand aan de start en een pastabuffet en een borrel na afloop. Als aandenken wordt een teamfoto gemaakt.

Een team bestaat uit minimaal 8 personen. Deelnemers van één bedrijventeam kunnen aan verschillende afstanden deelnemen. De kosten voor het gehele pakket bedragen, ongeacht de afstand, € 85 (excl. btw) per deelnemer. Je kunt je team inschrijven via het speciale inschrijfformulier voor bedrijventeams.

Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail, het formulier hieronder of telefoon: 030 – 877 44 91 (ma. t/m vr. van 09:00–17:00 uur).

Volledig Hospitality pakket

€ 85,-

excl. btw

Startgelegenheid voor de vrije toertochten

Uniek Vuelta wielershirt

Ontvangst in aparte VIP-ruimte met koffie, thee en gebak

Een buffet en bedrijvenborrel na afloop

Verzorgingsposten langs de route

Medische en technische assistentie onderweg

Teamfoto

Servicedesk met info, startdocumenten en routebeschrijvingen

Bewaakte fietsenstalling

En nog veel meer!

EXTRA OPTIES

€ 12,50 / shirt

Bedrijfslogo op het wielershirt. Vanaf 20 personen.

€ 15,-

Korting arrangement zonder shirt

Wielershirt

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda is een speciaal wielershirt ontworpen.

Bekijk de maattabellen om te kijken welke maat voor jou geschikt is. Het is ook mogelijk om paskleding te passen. Dit kan in Breda bij Louis van Dijk Fietsen en bij Schietecat Tweewielers.

LET OP: het shirt heeft een Italiaanse snit. Dit betekent dat de shirts met name in de breedte vrij smal vallen. Neem daarom (als je ook maar een beetje twijfelt) een maat groter dan je normaal gewend bent.

Route

Alle routes starten en finishen bij Sportboulevard Wisselaar. Kijk op de pagina’s van de betreffende afstanden om de routes te bekijken.

Social media

Op de hoogte blijven? Volg ToerversieLaVueltaHolanda op Facebook of @toerversielavueltaholanda op Instagram voor het laatste nieuws over de toertochten.