BREDA

AFSTANDEN

Fiets je eigen Vuelta!

Kies jouw favoriete afstand! Wielrenners kunnen kiezen uit een route van 85, 115 en 165 kilometer. Recreatieve fietsers kunnen hun hart ophalen tijdens de tocht van 35 kilometer.

35KM

De route start en finisht in Breda. Op deze 35 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de derde etappe van La Vuelta Holanda. Deze route is speciaal op het programma gezet voor alle wielerliefhebbers die zelf niet op de racefiets zitten. Stadsfietsers, e-bikers en handbikers zijn van harte welkom op ons Vuelta feestje!

Bekijk de 35KM

85KM

De route start en finisht in Breda. Op deze 85 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de derde etappe van La Vuelta Holanda. Deze afstand is uitsluitend voor racefietsers en uitermate geschikt voor beginners.

Bekijk de 85KM

115KM

De route start en finisht in Breda. Op deze 115 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de derde etappe van La Vuelta Holanda. Deze afstand is uitsluitend voor racefietsers.

Bekijk de 125KM

165KM

De route start en finisht in Breda. Op deze 165 kilometer fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de derde etappe van La Vuelta Holanda. Deze afstand is uitsluitend voor racefietsers en uitermate geschikt voor de fanatiekelingen onder ons.

Bekijk de 165KM