Bevrijdingsdag actie

Klik hier!

Fiets je eigen Vuelta!

La Vuelta komt op 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland. Met (internationale) toprenners, een ploegenpresentatie, een uitgebreid activatieprogramma en drie prachtige etappes door Utrecht en Brabant wordt het een uniek event om mee te maken.

Op zaterdag 13 augustus kun je zelf het parcours verkennen van de 3e etappe in Breda. En een dag later, op zondag 14 augustus, de 1e en 2e etappe vanuit Breda.

MAAK KANS OP GRATIS TICKETS!

Laat hieronder je mailadres achter en geef daarbij aan of je kans wilt maken op tickets voor de Toerversie La Vuelta Holanda in Breda of in Utrecht. Morgen krijg je een mail waar in staat of je hebt gewonnen of niet. Gelukkig win je bij ons altijd, want als je naast de gratis tickets grijpt, krijg je een 20% kortingscode toegestuurd die je kunt gebruiken om je in te schrijven!

IK WIL KANS MAKEN

Wat je kunt verwachten

Feestelijke start en finish

Verzorgingspost onderweg

Uitgepijlde routes

Medische en technische assistentie

Bewaakte fietsenstalling

Unieke bidon

Wielerkleding

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda is speciale wielerkleding ontworpen. Deze kun je los bijbestellen tijdens je inschrijving. Kijk hier voor meer informatie over de wielerkleding en het kiezen van de juiste maat.

Social media

Op de hoogte blijven? Volg ToerversieLaVueltaHolanda op Facebook of @toerversielavueltaholanda op Instagram voor het laatste nieuws over de toertochten.