BREDA

Deelnemersinfo

De deelnemersinformatie wordt op maandag 8 augustus verstuurd naar alle deelnemers. Hieronder vind je de belangrijkste info op een rijtje.

Praktische info

De startlocatie van de Toerversie in Breda is bij het NAC Stadion.

Parkeren is gratis op P5 bij het NAC stadion.

De routes zijn volledig uitgepijld met gele borden met zwarte pijlen. Wil je een GPX-bestand (GPX track) downloaden voor op je fietsnavigatie? Deze zijn woensdag einde dag te downloaden via onderstaande knoppen.

165 km GPX 135 km Gpx 85 km Gpx 35 km gpx

De 165 km heeft 3 verzorgingsposten onderweg.

De 115 km heeft 2 verzorgingsposten onderweg.

De 85 km heeft 1 verzorgingspost onderweg.

Startbescheiden & wielerkleding

Wanneer je je hebt ingeschreven vóór 1 augustus, krijg je je startbescheiden en eventueel bestelde wielerkleding vóór het evenement thuisgestuurd. We houden hiervoor het adres aan dat je tijdens je inschrijving hebt opgegeven.

Bevestig je stuurbordje duidelijk aan je fiets. Dit is namelijk jouw officiële startbewijs voor de toertocht. Als je je startbescheiden hebt, hoef je je ticket (QR) niet meer op de start te laten scannen op het startterrein.

Wanneer je je ná 31 juli hebt ingeschreven, willen we je vragen om je startbescheiden en wielershirt op voorhand op te halen. Dit kan op onderstaande momenten in Breda:

Vrijdag 12 augustus tussen 16:00 en 18:00 uur. Adres: Hoofdingang NAC Stadion

Of op zaterdag 13 augustus voor de start van jouw gekozen tijdslot. Je startbescheiden kun je dan ophalen bij de marktkraam met het bord “afhalen startbescheiden”.

Pogramma

Het startterrein is vanaf 7:30 geopend. Vanaf dit tijdstip ben je van harte welkom om je startbescheiden op te halen als je ze nog niet hebt.

Je kunt tot 17:00 uur finishen. Wij staan tot die tijd voor je klaar onder de finishboog met een unieke Vuelta bidon! Uiteraard kun je na de tocht nog even bijkomen op het gezellige finishterrein in Spaanse sferen.

Veiligheid

Heb je hulp nodig van een mechanieker? Bel dan naar 06-20814744. We halen je dan op met onze pechbus en brengen je dan naar de eerstvolgende verzorgingspost. Hier staat een mechanieker klaar die je fiets ter plekke zal proberen te maken.

Op de start- en finishlocatie zijn er EHBO-ers aanwezig. Op de verzoringsposten zijn geen EBHO-ers aanwezig, maar daar hebben we uiteraard wel een EHBO-koffer liggen. Heb je onderweg dringend medische hulp nodig? Bel dan 112.

Op dit moment zijn er geen restricties voor de organisatie van het evenement als gevolg van het coronavirus. Heb je klachten? Doe dan een zelf test. Test je positief op het coronavirus? Blijf dan thuis!

Doe je mee aan de 165, 115 of 85 km? Dan is het dragen van een helm verplicht.
Je doet mee aan een vrije toertocht en bent dus een “gewone” verkeersdeelnemers. Let op voor obstakels onderweg (zoals paaltjes) en houd rekening met andere weggebruikers.

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Mail ons dan via info@toerversievuelta.nl of gebruik het contactformulier op deze pagina.